Jewellerybox

Puppylove

Jeg er blevet skruk, uh hvor jeg dog blevet så forfærdelig skruk. Bare rolig det er ikke babyskruk, jeg er slet ikke gammel nok til det endnu eller i det sted i livet, hvor man er klar til at få børn. Sagen er nemlig den at jeg er hundeskruk. Ihh hvor vil jeg gerne have en hund, det er helt forfærdeligt så skruk jeg er efter én. Jeg ønsker mig en hund at gå ture med og putte med, og bare en der er glad når jeg kommer hjem. I anledningen af min hundeskrukhed, har jeg fundet en masse billeder med lidt puppy love til jer.

djxfghbljhk.vh--hljbljbLBjgvcjgc

Jeg er altså blevet rimelig forelsket i mopsen, før i tiden kunne jeg SLET ikke se hvad det søde var i sådan en hund. Men jeg er altså blevet mere og mere forelsket i den lille vovse, jeg har en lille fornemmelse af, at det er fordi Cathrine har Rockpaperfrida, hvordan kan man ikke andet end forelske sig, når man ser hvor sød hun er? Jeg er i hvert fald helt solgt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jewellerybox