Et lille hjørne i hjemmet

Velkommen til Tankefnidder.dk

Velkommen til Tankefnidder! Jeg har før blogget på lifeasafashiongirl (som nu er slettet), men da jeg længe ikke rigtig har følt mig helt tilpas med den måde bloggen blev fremstillet på, har jeg altså valgt at slette den og lave en ny. Den største grund til, at jeg har valgt at få et nyt domæne er, at navnet på bloggen ikke rigtig passede til det bloggen var blevet til. Det er nemlig sådan, at når man kalder en blog for “Lifeasafashiongirl”, så er det dømt til at være en modeblog og kun det, og det var bloggen altså ikke længere. Jeg har derfor længe gået og tænkt på en vej ud af det her problem, som jeg var havnet i, for jeg elsker at blogge, og er jo stolt af de indlæg, som jeg har lavet igennem tiden. Dette gjorde at jeg ikke havde ikke lyst til bare at stoppe helt eller at starte fuldstændig fra scratch uden nogen indlæg, så jeg endte med, at vælge at dette var det rigtige valg for mig. Når man så beslutter sig for at lave et nyt domæne, skal der jo også et nyt navn til, og det har altså givet mig lidt problemer, for nu skulle jeg jo til at være kreativ.

IMG_9652

Og så var det jo en dag, at jeg kom til at kigge på min notesbog, den har jeg givet overskriften tankefnidder, for det er det den indeholder. Den indeholder alt muligt dimseri, som jeg skal huske, ønsker mig, noget der inspirerer mig og alt sådan noget i den dur. Og så slog det mig, det er da det den “nye” blog skal kaldes, for det er jo det den skal bestå af – denne blog kommer ikke til at omhandle et bestemt emne eller område, men derimod det der sker i mit liv lige nu. Jeg håber at I vil følge med, og så glæder jeg mig til at stikke hænderne i og komme i gang!

Jeg startede denne nye blog for godt og vel to måneder siden, men der har simpelthen haft så mange problemer med, at uploade mine indlæg fra min gamle blog. Nu har jeg prøvet jeg ved ikke hvor mange gange, og det kan altså desværre ikke bedre end sådan som det er nu. Alle indlæggene er der, og de er læselige (hvilket jeg har haft bøvl med de ikke var), desværre kan man ikke se nogle af billederne, og så er der jo mange der tænker “hvorfor skal indlæggene så være der, hvis billedene (som nogle af indlæggene handler om) ikke kan ses” – det er simpelthen fordi, at disse indlæg er en del af mig, både som blogger, men også som person, for i princippet så er det jo lidt som at kigge i en gammel dagbog – de viser hvilket sted jeg har været i livet. Og det nænner jeg altså ikke at smide væk.. Så håber I kan leve med det 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Et lille hjørne i hjemmet