My clothes

It is christmas in my house

Det er sådan ca. 5 måneder siden jeg flyttede hjemmefra, hvilket gør denne jul til min første jul som udeboende. Dette har resulteret i at jeg intet julepynt havde, og jeg måtte derfor ud at finde lidt. Jeg havde et par betingelser, det skulle ikke være dyrt og det skulle være simpelt og fint, jeg er ikke så meget til hjem hvor der er nisser og juleting alle steder man kigger hen.

IMG_9687

Min søde mor har lavet ovenstående pakkekalender til min roomate og jeg. PS. dette er ikke den fulde pakkekalender, da der jo er gået 4 dage, hvor vi har pakket gaver op 😀

IMG_9686

Årets adventsdekoration, som jeg egentlig lavede med ting jeg lige havde liggende, og synes faktisk at den er blevet ret hyggelig.

IMG_9685

Julevindue i stuen, synes det er ret hyggeligt at man kan se caféen overfors lyskæder. De to vaser med Julekugler fiksede jeg sammen i går aftes, de plejer ellers bare at stå uden noget i, men synes det er ret fint med lidt jul i dem 😉

IMG_9684

Mit allerførste stykke julepynt. En fin lille julemus, som jeg købte i Søstrene Grene i sidste uge for 49.-

IMG_9683

Årets kalenderlys blev et simpelt et fra Kvickly i en lille fyrfadsstage. Jeg kunne ikke helt overskue alt muligt vildt med gran osv.

IMG_9682

Fik denne nisse i tirsdags i pakkekalenderen, og det er lige min stil. Min mor kender mig godt!

IMG_9681

Endnu et julevindue i stuen, jeg synes det ser så fint ud med julekuglerne der hænger i vinduerne.

IMG_9680

Min julestue, det er hverken for meget eller for lidt, men det er lige tilpas til min stil. Hvordan har I pyntet op?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

My clothes