Things for the home

Var der nogen der sagde Caribien?

IMG_3444Var der nogen der sagde Caribien? Det kan jeg ligeså godt afsløre for jer, at det siger jeg. Lige nu arbejder jeg i en børnehave, hvor jeg har et vikariat på 3 måneder. Mit vikariat slutter desværre den 30. november, og derfra bliver jeg kun tilkaldevikar, så har ikke fast arbejde hver dag, som jeg ellers har være vant til de seneste måneder. Derfor har jeg valgt, at snuppe en måned ud af kalenderen til februar og rejse en smuttur til Las Terrenas i Caribien.

Jeg har det seneste lange stykke tid ikke passet ordentlig på mig selv, og jeg har derfor taget mit liv lidt op til revision. Dette har ført til, at jeg er begyndt at tænke mere på mig selv, og har måtte sige fra til nogle ting, for den simple grund at passe på mig selv. Jeg har derfor prøvet at lægge min livsstil lidt om – dette har b.la. betydet sundere kost, jeg er gået på 5:2 kuren, og så prøver jeg lige for tiden, at få noget motion ind i hverdagen. Jeg har hørt mange gange før, at yoga skulle være så godt for krop og sjæl, så det er jeg så småt begynde at træne herhjemme i stuen.

Så da jeg fandt Den Caribiske Højskole, var jeg ikke i tvivl i et sekund om, at det var det jeg skulle. Jeg har længe villet ud at rejse, og gerne til vinter hvor det er så hundekoldt i lille Danmark, så da denne mulighed dukkede op, var det bare med at sige ja. Jeg skal bo i en villa med en masse andre danskere, hvor vi skal bruge måneden på at lave yoga med udsigt til havet, lære spansk (jeg har altid gerne ville lære at snakke det flydende, dette kommer jeg nok ikke til på en enkelt måned, men det er da en start) og så skal vi lære at danse salsa – og bare generelt lære at nyde livet. Jeg tror det bliver utrolig godt for mig, at tage dertil og bare koble af og finde mig selv på et eller andet niveau. Og så håber jeg da, at det giver mig en mulighed for at finde ud af hvordan min fremtid skal se ud. Så lige nu arbejder jeg hårdt, og det er faktisk helt okay, for jeg ved at der er et lys for enden af tunnellen, og det er et lys som jeg glæder mig til at nå frem til!


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Things for the home